Shopmax.cz - centrum všech slev

25.11.2011 23:05

Alternativní doporučení test:

 

Shopmax.cz - centrum všech slev je unikátní web, který shromažďuje nabídky ze všech dobrých slevowebů 

 

Začínáte tápat ve vrchovaté porci slevových nabídek a akčních cen, které se na nás valí doslova ze všech stran? Hledáte solidní slevový web s rozsáhlými možnostmi? Pak navštivte "Shopmax.cz – centrum hromadných slev"

Jak již o tomto webu napsala některá media, jde o jeden z nejpropracovanějších agregátorů hromadných slev v Česku. Centrum hromadných slev si ale za svým podtitulem nestojí jen tak náhodou, jde o velmi přehledný a uživatelsky příjemný agregátor, který shromažduje a třídí slevy z více jak 160 slevowebů.  Za jeho až skromným vzhledem se ale skrývá velmi propracované zázemí s vlastním affiliate systémem. Affiliate system je nabízen všem slevo-webům naprosto zdarma. Všichni, kdo se hromadnými slevami zabývají profesionálně, tak jistě ví, že tato skutečnost je na poli slevových agregátorů naprosto ojedinělá. Proto, právě tato nyní otevírá dveře mnohým začínajícím, ale i stávájícím slevo-webům, které tak již nemusí řešit paušální poplatky za externí užívání affiliate systémů 3.stran. Naopak již několik webů velmi ocenilo, že jde ze strany Shopmax.cz o velkou pomoc všem slevovým portálům. Zároveň jsme zjistili, že toto není zdaleka jediná vstřícná nabídka vůči ostatním poskytovatelům hromadných slev. Díky Shopmax.cz  tak může lehce napjatá atmosféra a určitá rivalita mezi českými slevoweby konečně skončit.

Shopmax.cz je projekt, který se neustále rozvíjí, jeho tempu však dominuje rozvaha s cílem poskytnout nejvyšší kvalitu, jak pro konečné zákazníky, tak i pro samotné slevoweby. Tvůrci Shopmax.cz si dali za cíl vytvořit maximálné přátelské prostředí a jeho prvořadým úkolem je, že Vše musí být na tomto webu velmi jednoduché a intuitivní pro obsluhu. Srdce celého webu je postaveno na vlastním unikátním systému, který se vyvíjel spolu s Shopmax.cz. Každý nový slevo-web, tak má možnost se kdykoliv jednoduše zaregistrovat a díky přehledné administraci zařadit své nabídky do celého systému. 

Samotní zákazníci se mohou těšit na žebříček nejoblíbenějších slevových portálů, mohou si nechat zasílat díky unikátnímu filtru své oblíbené slevy v přesně stanovených časech nebo kategoriích, dostanou podrobné informace o jednotlivých slevo-webech, mohou si standardně vybírat z nabídky jednotlivých měst nebo kategorií, mohou se zúčastnit a hlasovat v anketách, připojit svůj hlas a podpořit tak Shopmax.cz na facebooku. Denně je možno vybírat z několika tisíců slevových nabídek. Centrum hromadných slev sdružuje téměř všechny slevové portály.

Proč si zvolit Shopmax.cz jako svůj slevový portál?

-          Je to maximálně jednoduchý, přehledný a rychlý agregátor,

-          Je zde opravdu velké množství slevových nabídek denně 2-3tis,

-          systém Shopmax.cz je vybaven téměř dokonalou ochranou proti duplicitním nabídkám slevo-webů, což zaručuje unikátnost každé nabídky. 

-          Slevový zpravodaj – newsletter - s nepřeberným množstvím filtrací

-          Vyhledávací lišta slev – stačí pouze zadat např. pizza, steak, wellness, pro dva, pobyt, atd

-          Možnosti výdělku, vlastní affiliate systém, který je možno využívat zcela zdarma

Shopmax.cz chce postupně přidávat další menší, či větší nástroje a komponenty, vždy ale s ohledem na to, aby byl pro zákazníky tento slevový agregátor stále tak atraktivní jako doposud. Brzy se můžete těšit  na rozšířené profily jednotlivých slevo-webů, hlídacího psa nebo aplikaci do mobilu. Rok 2012 bude v Centru hromadných slev rokem inovací a dalšího rozvoje, a Vy máte tak možnost být u toho.

Shopmax.cz  – Centrum hromadných slev Vám přeje krásný a příjemný den.